Der er mange ting, du kan gøre for at få din virksomhed til at vokse, men har du nogen sinde tænkt over, at erhvervsrengøring faktisk kan være en bidragende faktor?

Vi bruger et rengøringsfirma i Odense og har oplevet en større produktivitet, siden vi har sat vores rengøring etc. i system. De står også for en frokostordning for vores medarbejdere, og det har vi også været meget tilfredse med.

 

Hvad er det så, en professionel erhvervsrengøring kan gøre for din virksomhed?

Et rent kontor etc. er med til at holde dine medarbejdere raske. Ved at holde alting rent er der mindre risiko for at sprede bakterier. Derfor er det særligt vigtigt, at fællesområder holdes rene og dørhåndtag etc. tørres af og desinficeres dagligt.

Har du kunder, der kommer til din forretning, vil det også give et mere professionelt indtryk. Ved at have et rent og ordentligt kontor viser du overskud og professionalisme.

Har du et støvet miljø, er det ikke godt for hverken mennesker eller maskiner og computere. Driften kører bedre, hvis du ikke er omgivet af støv og snavs. Produktiviteten fra dine medarbejdere vil også være højere i et rent miljø, og de vil være mindre syge.

Et rent og ryddeligt miljø vil også være med til at fastholde dine medarbejdere. Tænk blot på, hvor dyrt det er at skifte en medarbejder ud.

Ryddelighed skaber produktivitet

Opfordr dine medarbejdere til at holde det ryddeligt både på deres skrivebords men også i fællesområder såsom toiletter, pauserum, køkken etc. Udover at det ser meget pænere ud for alle, og at det fungerer bedre, gør det også, at det er nemmere for rengøringsfirmaet at få deres arbejde gjort, og vi har jo netop været inde på, hvor vigtigt det er for din forretning!