Specialist i rejser

Rejseekspert og globetrotter

Du synes selv, at du er specialist i at finde billige rejser. Er der noget, du elsker, så er det at rejse. Bare en weekend eller i en uges tid er tilstrækkeligt. Så længe rejserne, du finder, tager dig til steder, du aldrig har besøgt før. Så er det ok. Om det er til Skotland eller Sardinien er lige meget. Så længe der bare er eventyr og oplevelser. Og ja, du har et åbent sind, så det må gerne være udfordrende oplevelser. Måske et hårdt trek i Skotland. Eller en sejltur for at se delfiner. Eller en koncert. Du elsker at udforske stederne, du besøger.

Kufferter parat

Du rejser derfor ofte, fordi når du ser en afbudsrejse, så kan du godt finde på at købe den på stedet. Det har lært dig, at du somme tider skal være ret hurtig til at få pakket tøj mv. Derfor har du taget alle forholdsregler: Du har to kufferter købt her. Den ene er pakket med alt det rejseudstyr du har brug for til rejser til varme steder. Den anden indeholder rejseudstyret, der er nødvendigt til de koldere himmelstrøg. Simpelt, men praktisk. Og du har intet imod, at kufferterne står parat ude i entreen og venter på at blive trukket ud.

Rejser gerne alene

Du har heller ikke det fjerneste imod at rejse alene. Du møder altid spændende mennesker, som også skal derhen, hvor du skal. Og du er god til at tale med dem. Det er sjovt at møde mennesker i alle aldre. Sommetider udvikler samtalerne sig til meget ’filosofiske’ samtaler om livet. Andre gange bliver det dialoger med massevis af grin og sjove observationer.

Ofte handler samtalerne også om, at det faktisk er meget bekvemt at tage på charterrejse, fordi det ikke er nødvendigt at skulle arrangere eller tænke selv. Det kan vi bare lade rejsebureauet gøre – så er vi sikre på, at flybilletten er købt til den rigtige pris. Vi er sikre på, at logiet lever op til vores forventninger – og ja, vi får en stribe tilbud om at tilkøbe deltagelse i forskellige aktiviteter, hvor en dansktalende guide kan forklare os, hvad vi ser eller skal gøre.

Grækenland svigter aldrig

Lige nu sidder du og ser på afbudsrejser. Du vil egentlig gerne Grækenland. Men det der med rejser til Grækenland er du lidt i tvivl om. Var der ikke noget med en voldsom skovbrand på en eller anden berømt ø, hvorfra en masse danske turister skulle evakueres? Jo, og du kan da også se, at mange afbudsrejser til Rhodos i denne uge er blevet aflyst. Men der er jo mange øer i Grækenland. Måske skulle du prøve at finde en anden rejse til Grækenland her. Måske til Kos eller Santorini. Du laver dine søgninger på rejsesitet, du er inde på, lidt bredere og det giver faktisk gode resultater. Du har fundet en rejse til Mytilini, som ser spændende ud. Og den ø beskrives som stor og mangfoldig. Der er mulighed for at vandre i bjerge og at bade i krystalklart koldt Ægæerhav. Du booker rejsen dertil og ser, at du skal afsted i overmorgen. Herligt.