Måske kan det godt være, at vi kan komme på ferie til sommer. Altså det, jeg mener, er, at vi kan komme ud at rejse. Vi ved det ikke endnu. For det første handler det jo, om at vi skal igennem den her nye proces, som er begyndt. Vi skal genåbne samfundet. Men det er jo ikke kun os, der skal det. Det skal hele verden. Og det er lidt svært at følge med i, hvad der sker.

Thailand var målet

Vi havde egentlig allerede planlagt vores ferie. Vi havde fundet flybilletter til Thailand – vi fandt dem her. Men flyselskabet, som vi har bestilt dem hos, bad os om at lave om på vores rejsedatoer. De er ikke sikre på, at situationen derude vil være sikker nok til, at de vil flyve derud med en masse passagerer allerede i juni. Vi har bedt om at få vores penge tilbage. Og det har flyselskabet sagt ja til, at vi får.

Billige flyrejser i nær fremtid

Vi har så en idé om, at nu vil vi se tiden lidt an og finde ud af, hvordan tingene står til i Sydeuropa. Måske kan vi finde flybilletter billigt til et andet eksotisk sted med det samme flyselskab. Måske ikke. Vi er sådan lidt i venteposition. Men mon ikke, at vi allerede om en måneds tid får et mere klart billede af, hvordan situationen er. Fx i Grækenland. Det kan da være, at de klarer skærene, selvom det er svært.

Helt sikkert er det dog, at vi ikke skal lede efter flybilletter til Italien eller Spanien. Det er jo en tragedie, hvad der er sket der. Og storbyferie i New York bliver det altså heller ikke. Endnu en frygtelig tragedie. Så meget kan jeg sige med sikkerhed.

Måske ender det med, at vi vælger at finde et par flybilletter til Rønne. Bornholm er jo en vidunderlig, lille ø.