For nogle kan det sagtens se ud, som om der skal mange penge til for at omgive sig med gode ting, man kan nyde i årevis. Det er faktisk ikke helt sandt, at det altid koster mange penge, og det skal jeg nok forklare om lidt. Men først vil jeg sige, at jeg ikke er rig – jeg klarer mig fint, men jeg er ikke i millionærklubben. Jeg har bare lært at udnytte, hvad jeg har: Jeg køber kvalitet og har det i mange, mange år.

En partner in crime

Man skal helst have mindst én partner, der kan forsynes en med det bedste, og jeg har især en, der har valgt at have et sortiment, der så at sige sidder lige i skabet i forhold til, hvad jeg gerne vil have. Det er et firma med en webshop, der sælger, hvad de selv kalder “Tidsløst interiør”, og det er nok en udmærket betegnelse egentlig. Formaet hedder Merville – og de har altså sagerne, som vi siger her i Jylland!

Skandinavisk design

Det kan godt være, vi har det koldt her i Skandinavien, og det kan nemt tænkes, at der er noget om snakken, når folk udefra siger, at vi er lidt utilnærmelige. Men når det handle rom design til boligen, er der ikke nogen, der slår os. Skandinavisk design er jo en sællert over det meste af kloden, og er du som jeg, vil du elske udvalget hos Merville.

Vi sover en tredjedel af vores liv

Når man nu ved, at man sådan cirka skal tilbringe en tredjedel af sit liv i sengen, kan det være svært at forstå, at nogle mennesker køber for eksempel billigt juks, når de køber sengetøj. Og det leder mig til det, jeg nævnte i begyndelsen: Hvis man køber en ordentlig kvalitet, betaler man ganske vist lidt mere he rog nu, men besparelsen ved at købe kvalitet er stor, for tingene holder jo mere end dobbelt så længe. Ikke mindst når det gælder sengetøj, som jo skal overleve vask efter vask – og alt det andet, sengetøj nu engang udsættes for 😉