Vi blev kaldt til møde med bestyrelsen. Alle afdelingslederne. Jeg var rigtigt nervøs. Har tidligere haft den erfaring, at når det sker, så er det, fordi der skal ske nedskæringer, og vi bliver sat til at fyre medarbejdere. Det er det, jeg hader ved mit job. Det er det eneste, jeg virkeligt ikke bryder mig om. Ellers er jeg glad for mit job. Det er spændende, og jeg elsker at se, at medarbejderne tager ansvar for de opgaver, de får.

Lean intro

Men denne gang var mødet en rigtig positiv overraskelse. Bestyrelsen forklarede os, at de ikke har den fjerneste intention om at lave nedskæringer. De fortalte, at de er klar over, at vi har nogle interne problemer med samarbejde på tværs af afdelingerne, og derfor har de besluttet at sende os på Lean kursus. Et af bestyrelsesmedlemmerne havde været på et introduktionskursus – introduktion til Lean – for nogle måneder siden og havde set, at hvis vi indfører Lean i virksomheden, så kan vi blive mere effektive. Og at vi på længere sigt også kan få stablet et bedre samarbejde mellem afdelingerne på benene.

Bestyrelsesmedlemmerne appellerede til, at vi tager opgaven med at implementere Lean på vores skuldre. Jeg blev kisteglad. I den forrige stilling, jeg havde, var vi i gang med Lean, da virksomheden pludseligt meddelte, at den er gået konkurs. Ikke sjovt. Her havde jeg brugt tid og energi på at følge et Lean kursus, som var utroligt spændende. Virkeligt. Det var en øjenåbner for små tiltag, man kan gøre for at få renset ud i forstyrrende gnidninger. Jeg havde været meget glad for Lean kurset, men da firmaet gik konkurs, måtte jeg afbryde uddannelsen.

Så, da jeg hørte, at vi bliver sendt på Lean kursus, fortalte jeg, at jeg har været på sådan et kursus, og at jeg meget gerne vil uddanne mig videre – som Lean manager. Jeg fortalte bestyrelsen, at jeg gerne vil tage en nøgleposition i virksomhedens tiltag med at indføre Lean.

Positivt

Bestyrelsesmedlemmerne blev positivt overraskede. Jeg kunne ligefrem se, at de tænkte: ”Hvorfor vidste vi ikke det?” Ok, jeg har ikke fortalt dem om det. Jeg mente ikke, det var relevant. Virksomheden er jo en solid organisation, så jeg tænkte ikke et eneste øjeblik på, at der kunne være problemer, som kræver Lean implementering. Mine kollegaer fra de andre afdelinger var positivt indstillede overfor idéen med Lean. De har alle sammen hørt om det. Ingen af dem kender nærmere til det. De mente, at det ville være super, hvis jeg kunne tage opgaven som lean manager på mig. Og det vil jeg forfærdeligt gerne.
Nu venter bestyrelsen så på, at jeg giver dem et par forslag til, hvilke kurser vi skal følge. Det er oplagt, at jeg skal have mulighed for at bygge videre på de kvalifikationer, jeg allerede har, men mine kollegaer skal også på Lean kursus, så de kan være med i processen, når vi starter på det. Det er klart. Men jeg er super glad for, at det bliver mig, som skal lede teamet, som skal sætte Lean processen i gang her i virksomheden.