Så er det på tide igen. Den årlige konference for alle partiets medlemmer skal afholdes. Den strækker sig over to dage. Vi skal have valg til de forskellige udvalg og grupper i næste måned, og konferencens sigte er at præsentere og diskutere det kommende års politiske fokuspunkter. Miljø og energi bliver helt sikkert ét af dem. Forbedrede forhold til de økonomisk svagtstillede bliver et andet. Konferencen skal give kandidaterne til de forskellige udvalg, mulighed for at præsenteres deres personlige syn på sagerne, så alle de stemmeberettigede har mulighed for at få information.

Derfor har vi brug for en serie forskellige lokaler. Vi skal have lokaler, der kan huse plenum diskussioner, og så skal vi have lokaler, der kan huse workshops og diskussioner. De sidste behøver ikke at være kæmpestore, men hvis vi kan finde lokaler, som ligger i samme hus eller i det mindste i samme område, så vil det være perfekt.

Mødelokaler og konference

Min kollega og jeg har derfor været på turné via internettet. ”Mødelokaler København” og ”Konferencelokaler København” har været nøgleordene. Pyh. Der er mange. Der er mange hoteller, som kan møde vores behov. Men det er ligesom ikke helt i linje med partiets filosofi at holde møder på luksushoteller. (Ja, vi ligger godt til venstre for midten!)

Vi fandt også én, som kan leje os noget festival udstyr. Vi overvejede det, men kunne ligesom ikke helt finde et perfekt sted til plenummøderne, som vi kunne stille telte og borde op tæt ved. Vi overvejede faktisk at tale med Parken inde på Østerbro, men det ville ikke fungere. Vejret er ikke til udendørs plenum møder endnu. Det er for koldt og regnfuldt. Det går ikke. Og jeg er ikke sikker på, at Parken ville give os lov til at stille telte op. Det ville egentlig ikke være et problem med strømforsyning til varmeblæsere, audiovisuelt udstyr og al den slags. WiFi ville være et problem. Men måske kunne vi appellere til deltagerne, at de bruger deres personlige hubspot.
Vi kunne sikkert godt leje os ind i deres køkken, så forplejningen kunne varetages.
Men af en eller anden grund, så syntes det, som om at det ville blive forkert storslået, hvis du forstår, hvad jeg mener.

I vores søgen efter lokalerne var vi heldige at finde et godt sted. Det er et hus, som kun bruges til konferencer og møder. Og de har alle faciliteter, man kan drømme om. Og man kan være både indendørs og udenfor. De har lokaler i alle størrelser, så når topledelsen har brug for lige at tale for sig selv, så er der plads til det, og når vi skal samles i plenum, så har de også plads til det. Og de har køkken, så man kan bestille catering direkte fra dem. Lokalerne, som bruges til de mindre workshops er superfine. De er fleksible. Man kan flytte rundt på borde og stole, så det passer til formålet med workshoppen. Personalet i huset er meget professionelt og tilbød hjælp til indregistrering og sekretærfunktioner. Det kan ikke være bedre. Så vi har besluttet os for at booke hele huset.