Blomsterbutik med udbringning

Blomsterhandler med udbringning

Du kender det, måske? Du er i den situation, hvor du har brug for en gave. Det er en gave til et menneske, du har respekt for, men som du ikke kender så godt. Måske en kollega, der har jubilæum. Eller en fjern onkel, som du kun svagt kan huske. Hvad skal du finde på at give sådan et menneske? Du vil jo gerne vise, at du tænker på det på den særlige dag.

Gavekurve med blomster?

Et oplagt svar er naturligvis en kurv med lækkerier. Det kan være chokolade, kaffe, vin og eksotisk frugt, der skal i kurven. Det er sådan set dit valg. Men den kurv skal bare ledsages af noget personligt fra dig. Måske et lille kort, hvorpå, der er skrevet en venlig hilsen. Og helt sikkert skal den også ledsages af en fin buket blomster. Det skulle da bare mangle. Det er en perfekt gave.

”Halløj – hør lige her”, tænker du nok: ”Det vil betyde, at du skal købe flere ting på nettet og få dem sendt til modtageren. Kurv. Dens indhold. Blomsterbuketten. Det løber altså op i forsendelsesgebyrer!”

Amager Blomster er billigst i København

Det kan jeg så fortælle dig, at det behøver det ikke at gøre. Der findes forskellige forretninger – og, herunder også blomsterforhandlere, der også tilbyder gavekurve – og som kan skrive smukke hilsner på kortet – som klare sådan en opgave for dig. Selv kender jeg til en blomsterbutik, der har blomsterlevering på Amager, som netop har lavet sådan en gavekurv for mig. Den skulle sendes til en fjern kusine, der bor på Amager. Opgaven blev løst til fuld tilfredshed. Jeg fik i hvert fald et opkald fra min kusine, og hun var begejstret for blomsterne, kurven – og dens indhold!

Så hvis det er forsendelsesgebyrerne, der holder dig tilbage, så tager du fejl. Du skal bare finde en forretning, der kan påtage sig hele opgaven.