Måske er jeg bare en naiv idealist. Det siger min far, at jeg er. Han tror ikke en lille, bitte smule, på at det kan betale sig at være selvstændig. Han og min mor har opdraget os til, at vi skal være lønmodtagere. Vi har fået gode uddannelser, så vi nemt kan finde et godt og velbetalt job. Det er ligesom den gængse tankegang. Men nu efter 3 år som lønmodtager med et godt og meget velbetalt job i forsikringsbranchen er jeg ved at brække mig over hykleriet, jeg ser. Jeg vil gerne gøre noget godt for mine medmennesker.

Vil hjælpe mennesker

Derfor er jeg lige nu ved at tage en stresscoach uddannelse. Jeg har nemlig set mange af mine kollegaer gå ned med flaget pga. stress. Jeg vil gerne hjælpe dem – og andre i samme situation. Og jeg er overbevist om, at jeg kan blive god til det.
Min plan er at starte som stress coach i firmaet, hvor jeg arbejder nu. Jeg vil så lige så stille arbejde mit eget firma frem.

Coaching

Jeg kan jo se på statistikkerne, at flere og flere danskere vælger et stresscoaching forløb, fordi det rent faktisk hjælper dem til en bedre livskvalitet. Alle fortjener et godt liv. Så jeg vil være ligeglad med, hvad min far tænker. Han er lidt gammeldags.

Stresscoach uddannelsen ( den kan du læse om her ), jeg følger, er opbygget i moduler. Jeg er sådan ca. midt i forløbet og forventer, at jeg er klar som certificeret stresscoach om ca. et halvt år. Det er en spændende uddannelse. Vi taler om psykologi om filosofi om mennesketyper og om ansvaret, vi påtager os. Underviseren er super dygtig til at formidle sin viden. Og hun er utroligt bevidst om, at en del af os ikke har helt de samme forudsætninger for at kunne blive gode coaches. Vi får derfor meget individuel undervisning. Det, synes jeg, er beundringsværdigt. Altså det, at hun har overskud til at give os det.