Her på bureauet, hvor jeg er ansat, skal jeg tage mig af alle mulige, små kontoropgaver. Jeg skal skrive referater fra møder, dele post ud til personalet, stå for at arrangere frokosten, og jeg skal sørge for, at alle de ansattes kalendere er opdateret. De kalder det for kontorservice det, jeg laver. Se mere her: https://www.blumensaadt.org/telefonpasning-og-receptionsservice/

Service sælger

Det er et fritidsjob, som jeg er glad for. Det giver lidt ekstra lommepenge, og dem har jeg brug for. Jeg fik min studentereksamen her i sommers og er nu ved at spare sammen til en rejse til Asien sammen med en veninde. Jeg har taget et år fri fra skolegang og vil bruge det til at tænke over, hvad jeg egentlig gerne vil lave eller studere, når jeg kommer hjem fra Asien.

Måske noget med receptionsservice?

Jeg kan egentlig godt forestille mig selv i en fremtidig rolle, hvor jeg hjælper folk ved at assistere dem i små ting, som de aldrig når eller glemmer at gøre. Turismebranchen tiltaler mig meget. Sådan noget i stil med at udføre receptionsservice: Hjælpe folk med at få fat i en taxa, fortælle dem, hvad de skal huske, når de tager herfra, eller hjælpe dem med at få booket deres fly om, hvis de er nødt til at forlænge deres ophold. Måske skulle jeg forsøge mig i noget med hotelmanagement. Det indeholder godt nok også en del administration.

Planlægning af mødeplaner for rengøringspersonalet, økonomistyring osv. Jeg ved det ikke helt endnu. Én ting er jeg sikker på, det skal være noget, hvor jeg kan bruge mine evner for sprog. Jeg er god til sprog. Jeg taler allerede 5 sprog flydende. Bl.a. mandarin. Det er, fordi min far er kineser. Han har altid talt mandarin med mig. Så det kan jeg flydende. Men den danske skole har lært mig engelsk og tysk og de nordiske sprog. Så jeg burde være godt rustet til et job i et stort hotels reception.