Det gjorde mig bestemt glad, da jeg for godt et halvt års tid siden blev opfordret til at overtaget jobbet som kørselsleder i den store afdeling af det kurerfirma, som jeg har været ansat i gennem de seneste otte år. Min chef lagde ikke skjul på, at han havde valgt at pege på mig, fordi han af mange af vores chauffører var blevet gjort opmærksom på, at de mente, at jeg nok var den bedst egnede til at afløse gode, gamle Evald, der på det tidspunkt skulle gå på pension.

Jeg sagde ærligt til chefen, at jeg måske ikke var den bedste til at tilrettelægge de mange forskellige ruter, fordi logistik nok ikke er min stærkeste side. Til gengæld har jeg i hele min tid i firmaet haft et godt forhold til de mange chauffører og har også haft et godt greb om alle de andre opgaver, der knytter sig til kørselsafdelingen.

Min chef smilede og sagde, at det var han godt klar over, men det skal ikke være noget problem, for det med tilrettelæggelse af ruterne er noget, du sagtens kan lære. Jeg har allerede tænkt, at vi skal starte med at give dig en regulær leanuddannelse, for det er selvfølgelig vigtigt, at kørselsruterne tilrettelægges sådan, at vi bedst muligt undgår spild af brændstof og køretid, for det er er mange penge i.

På det tidspunkt var der endnu et par måneder til Evalds fratrædelse, så jeg fik god tid til at uddanne mig til mit nye job. Jeg havde hørt en del om lean principperne, men jeg havde aldrig selv deltaget i et lean kursus, så det glædede jeg mig til.

Og det viste der sig også at være god grund til, for mit første kursus indenfor det fag var en stor succes, og jeg syntes selv, at jeg blev en hel del klogere af det. Det skyldtes ikke mindst, at den leankonsulent (http://leanakademiet.dk/blog/ ), der stod i spidsen for undervisningen, ikke bare var virkelig dygtig, mens også at han selv i nogle år havde beskæftiget sig med kørselstilrettelægning og derfor brugte mange eksempler fra det job i sin undervisning. Det passede jo perfekt til mine behov, og jeg havde virkelig travlt med at tage notater i de dage, kurset varede.

Da jeg fortalte min mand om kurset om aftenen efter den første kursusdag og i den sammenhæng nævnte, at jeg var den eneste kvindelige deltager i det leankursus, kunne han ikke dy sig for at drille mig med, at jeg vist også trives bedst ved at arbejde sammen med mænd. Det måtte jeg give ham ret i, for der er efter min mening for meget fnidder, hvis der er for mange kvinder på en arbejdsplads.

Nå, men som sagt fik jeg rigtig meget ud af min lean uddannelse, og efter det kursus havde jeg også nogle gode snakke med Evald, som yderligere kunne give mig nogle god tips. Og i dag kan jeg mærke, at både chaufførerne og de øvrige i afdelingen har respekt for det arbejde, jeg udfører som kørselsleder.