At tage makeup på tager tid hver dag, og det tager også tid at tage det af igen og rense efter. Tit er det jo det samme, vi gør hver dag. Putter eyeliner på og tegner læberne op og så videre.

Permanent makeup også kaldet PMU har været et tilbud i noget tid. Det gør også, at der er kommet nyere teknikker, og der er personer, der er specialister i det, og det er dem, du skal gå til, hvis det er noget, du overvejer. Der fines et godt sted, hvor de er specialiserede i permanent makeup i København, og du finder dem her: http://hairlab.dk/pmu/

Jeg har selv overvejet at få permanent makeup, men det er jo en stor beslutning, da det er permanent. Som med så meget andet er det noget, jeg googler godt og grundigt, og her er, hvad jeg fandt ud af. Måske du kan bruge det, hvis du står i lignende overvejelser? Måske har du selv permanent makeup og så hører jeg også gerne dine erfaringer.

Permanet makeup kan give infektioner fra nålen, og der har også været tilfælde om infektioner fra det blæk, der er brugt, så sikr dig, at det sted du går til, har styr på de sager.
Er behandlingerne meget billige, så se dig godt for.
Gå ikke efter noget, som er trendy lige nu som for eksempel en grøn eyeliner. Gå efter noget naturligt. Det bliver du gladest for.
Bed om før og efter billeder. Enhver, der har permanent makeup som fag, burde være stolte og glade for at vise deres resultater frem.
Hvis du ikke er komfortabel med det sted eller den person, du har besluttet af få lavet din permanente makeup hos, så gå igen. Husk, det er dit ansigt, og det er permanent, så det er dig selv, du skal tænke på og ikke dem.
Du vil sansynligvis skulle komme tilbage inden for nogle uger for at få kigget på, hvodan det ser ud. Nogle steder er det måske nødvendigt med noget mere farve.
Farven vil falme med tiden, men der er nogle ting, du kan gøre, for at passe på den. Brug creme med solfaktor i disse områder, når du er udenfor. Hvis du er i en pool, så put vaseline over de områder, hvor du har permanet makeup. Undgå at exfoliere på de områder, hvor du har permanet makeup.
Har du fortrudt din permanente makeup, er det ikke så nemt at komme af med. Laser kan kun falme farverne, og særligt omkring øjnene kan laser være tricky.
Det er et godt sted at starte med permanent makeup på dine øjenbryn. De bliver flot velformede og nemme at holde, og det giver dig en fornemmelse af, hvad permanent makeup er.