Jeg er netop kommet hjem fra en tur til Malaga. Jeg var så heldig, at en ven inviterede mig til at bo hos ham, så det var bare om at finde billige flybilletter til Malaga, og det var heldigvis ikke så svært.

Om nogle måneder tager jeg til Thailand for at rejse rundt et par uger. Jeg finder hoteller undervejs, og jeg har allerede fundet billige flybilletter til Thailand online her.

Uanset hvor du rejser til, er der nogle rejsetips, der gælder. Jeg har samlet nogle stykker her:

Gode rejsetips

 

  1. Pak mindre. Kun at rejse med håndbagage skal være dit mål. Det kan så ikke altid lade sig gøre, men har du virkelig brug for 6 par sko?
  2. Lad guidebogen blive hjemme. Fotokopier de sider, du har brug for, eller gem dem som fotos på din telefon, så tager bogen ikke plads op.
  3. Undgå køer med børn – det tager altid længere tid. Gå efter, hvor der er flest forretningsfolk.
  4. Lær nogle få ord på det lokale sprog – det kommer du langt med.
  5. I et land, hvor du ikke kan drikke vandet, luk mundet i bruseren.
  6. Vær ikke bange for at rejse alene. Det giver dig nogle andre oplevelser, og du er mere åben for at møde mennesker.
  7. Rejs i en hættetrøje. Den er god, hvis du skal sove, og den signalerer også til din nabo i flyet, at du gerne vil passe dig selv – hvis det er det, du vil. Der kan også tit blive koldt om bord på flyet.
  8. Husk ørepropper til flyet og hotellet.
  9. Er du kvinde, så medbring en sarong. De er lette og kan bruges til mange ting. Du kan ligge på dem på stranden, bruger dem når du bruger bikini, som en nederdel eller hvis det er koldt.

Endelig er det værd at huske på rejseforsikring – og evt. få dig et kreditkort til ferien, se her.