Spring Copenhagen

Spring Copenhagen gyngehest

Du er ret træt. Det er også sent. Kl. er 11 om aftenen og det er først nu, at du føler, at du kan tillade dig at slappe helt af i sofaen. Svinge benene op og lade din husbond masere fodballerne. Du fortæller ham, at du er så glad for, at jeres datter endelig flytter hjemmefra. Roderiet oppe på hendes værelse er totalt umuligt. Og den samling af små hestefigurer, som hun har oparbejdet, ja den ligger mere eller mindre hulter til bulter. Du undrer dig. Tænker højt. Er din datter stadigvæk så barnlig at hun leger med de der heste-efterligninger, som I har givet hende igennem de sidste 20 år?

Gyngehest fra Spring Copenhagen

Du ved godt, at du er lidt uretfærdig nu. Selvfølgelig er hun ikke længere et lille barn, der drømmer om et slot og en kæmpe – totalt ren – stald, der er fyldt med smukke heste.

Nej, hun har været et frustreret ungt menneske, der havde brug for at komme af med noget af den adrenalin, som frustrationer kan medføre – især efter et skænderi med en potentiel kæreste! Det første offer i samlingen blev derfor den der gyngehest fra Spring Copenhagen, som du og din mand gav hende i julegave for nogle år siden. Det næste blev en plastikstøbt hest, som oprindeligt skulle lede tankerne hen på uskyld og naivitet. Altså, hvor naive er vi?

Du løfter benene op fra din mands skød. Går ud i køkkenet for at hente tepotten. Kigger på de smukke glas som din datter gav dig til din fødselsdag. Hun fortalte dig, at de er lavet af krystal og at de kommer fra et firma, der hedder Specktrum. Det der med firmaet hæftede du dig sådan set ikke ved. Men da du var inde i centrum i sidste uge, så kunne du hurtigt forstå, at Specktrum er et firma i vækst. Der var faktisk mange mennesker, som beundrede produkterne derfra.

Eftertanke om gode tilbud

Det fik dig til at tænke lidt. Ikke sådan i de baner, der handler om, at du skal forbruge mere. Nej, Gud forbyde det! Men i banerne der handler om, at det måske er en rigtig god forretning at benytte sig af de gode isenkram tilbud, som du af og til ser. Dine tanker var sådan set helt i tråd med, hvordan Katrine fra Matador ville have tænkt. Og var hun ond? Nej, bestemt ikke. Bestemt? Måske. Fornuftig og med tæft for forretning? Helt sikkert. Så hvorfor skulle du ikke også?

Du behøver ikke at interessere dig for særlige tilbud på mærkevarer. Du kan nøjes med at vælge de isenkram tilbud, der passer dig. Og så kan du jo vælge at give dem væk som gaver til dem, du holder af. De behøver jo ikke at vide, at du har sparet penge på tilbuddene. De behøver heller ikke at vide, at nogle af dem faktisk var tilbud på mærkevarer. De mennesker, som du gerne vil give gaver, skal nemlig ikke sættes i forlegenhed. Sådan ville Katrine nok også have tænkt.
I dag har vi råd til at købe gaver til hinanden. Om de købes på tilbud, er ikke afgørende.