Optima Sport saunatæppe

man lying on couch while using laptop computer

Din kæreste skal have en gave. Ikke fordi han har fødselsdag eller, at det er jul. Heller ikke fordi du vil fejre noget. Nej, du har bare lyst til at give ham en gave, som han vil blive glad for. Han er meget glad for at dyrke sport. Men han er ikke så god til at passe på sig selv og sin krop.

Når han fx træner til Ironman, så overdriver han – både med træningen og kalorieindtaget. Han overtræner ofte og det ender med, at han får ondt i benene og ryggen. Men samtidigt så ryger der for mange store hakkebøffer i bagte boller ind – med det hele: Saucer af tvivlsom kvalitet, fede oste og alt for få grøntsager.

En sofa-kartoffel

Når han ikke træner – eller er på arbejde – så ligger han som regel på sin sofa og glor på en eller anden dokumentar om store verdensberømte atleter – eller en fodboldkamp. Han er dog meget sød og kærlig – og faktisk giver han dig også ofte gaver. Så nu synes du, at det er din tur til at overraske ham med en gave. Men hvad kan en sportsmand med hang til burgers og sportsudsendelser blive glad for?

Det bedste saunatæppe

Det skal jeg sige dig: Et saunatæppe fra Optima Sport!  Og nu skal jeg forklare dig hvorfor:

Et saunatæppe kan hjælpe ham til at restituere sin krop hurtigt. Det er nemlig et tæppe, som han kan indstille varmen på, så han kan få blodcirkulationen op i omdrejninger. Det vil hjælpe hans krop til at udskille de affaldsstoffer, som den hårde træning skaber. Dermed vil han hurtigere komme af med de muskelsmerter, han måske får efter at have kørt 120 km på cykel i hård modvind.

Men ikke nok med det: Samtidigt vil et saunatæppe også hjælpe ham til at forbrænde nogle af de usunde kalorier, som han har indtaget. Desværre vil det også sørge for, at de sunde kalorier bliver forbrændt. Under alle omstændigheder, så vil saunatæppet sætte gang i kalorieforbrændingen. Det kan måske være med til, at han holder den slanke og stærke krop ved lige.

Virker også beroligende

Og så er der altså også en bonus: Et saunatæppe kan også få ham til at slappe af. Og det kan være ret rart for dig, hvis han ophidser sig under en af fodboldkampene. Det kan jo blive ret højrøstet, når han hidser sig op under en kamp imellem København FC og Brøndby.

Så ja, overvej mit forslag. Men vær sød at sætte dig godt ind i, hvordan et saunatæppe skal bruges – og sørg også for, at han har rigeligt med vand i køleren. Og forklar ham nøje, hvordan, hvornår og hvor længe han må bruge tæppet. Sørg for at han ved, at dehydrering kan være en meget ubehagelig oplevelse – derfor skal han have væske / vand lige efter brug af tæppet.

Sørg for at han ved, at saunatæppet kan bruges så ofte han vil, men i en begrænset tidsperiode. Og sørg også for, at han ved, hvordan han skal holde det rent, så han ikke væmmes ved svedlugten. Det er jo det, et saunatæppe gør: Det får ham til at svede på den gode måde.