Når sommeren nærmer sig, så bliver de fleste lige pludseligt i bedre humør. Vi har ikke så mange soltimer i det danske land, og når de endeligt er til stede, så skal vi også ud og nyde dem. Når sommerens måneder kommer snigende og temperaturerne stiger, så begynder alle så småt at komme uden for ud nyde det gode vejr i sommerferien, eller når man har fri fra arbejde. Her er det mange forskellige ting, vi elsker at lave.

Nogle er vilde med at smutte en tur til stranden og få en dukkert, mens andre er vilde med at tage en rask cykeltur langs landevejene. Så er der også dem, der bare nyder at kunne slappe af hjemme i haven. Og netop til haven findes der mange forskellige sjove havespil, man kan hygge med om sommeren. Her er et af dem stigegolf, som egner sig til alle mulige forskellige stunder. Læs meget mere om det herunder.

Stigegolf til den hyggelige stund i haven

Når man om sommeren bruger tid i haven, så er der mange forskellige ting, man kan lave. Der er de klassiske ting som at spille kort, eller at de små leger med vandslangen. Men der findes også at have af forskellige andre sjove lege. Et eksempel er stigegolf, som er et spil, man kan få flere timer til at gå med. Det er et meget simpelt spil, så alle kan være med.

Spillet gælder om at kaste bolde, der er forbundet med en snor i mellem. Her skal man så kaste efter en ”stige” som består af tre trin. Her gælder hvert trin for et bestemt antal point, som man så sigter efter. Her gælder det selvfølgeligt om at få flest point over et antal af runder. Det er et spil, som lige skal læres, men derefter bliver det noget, de fleste kan udfordre hinanden på.

Stigegolf er et spil for alle aldre

Fordi det er så simpelt et spil, så er stigegolf et spil for alle aldre. Det er meget nemt at kaste med de små bolde forbundet med snore, og det er også ret nemt at få dem til at hænge på stigen. Derudover kan man sætte en bestemt afstand, hvor man må kaste fra. På den måde kan man gøre det nemmere for de små, der så vil få endnu mere sjov ud af det. Stigegolf spillet kommer også i forskellige farver og størrelser, så der kan være et til enhver smag.

Stigegolf kan bruges til alle lejligheder

Stigegolf er et spil, man altid kan spille om sommeren, når det er godt vejr. Det er derfor vældig godt egnet til festen, der bliver holdt derhjemme eller et sted, hvor der er god plads på udendørsarealet. Det kan eksempelvis være et godt spil at stille frem, når de unge skal ud og bruge noget energi. Det kan man eksempelvis gøre til bryllupsfesten, fødselsdagsfesten eller konfirmationen. Der findes mange muligheder med et spil stigegolf, så det er bare at give det et forsøg!