Vi skulle til London

Der er gode nyheder på vej: Det går bedre og bedre med at få smittetallene for inficerede med covid-19 ned på et niveau, som kan kontrolleres. I store dele af verdenen. Og ja, så sent som i formiddags hørte jeg, at herhjemme i Danmark regner man med, at hvis tendensen fortsætter, så vil vi kunne ophæve alle restriktioner henne omkring slutningen af september. Og ved du, hvad det betyder? Det betyder, at min kæreste og jeg kan genoptage vores store passion: At rejse til storbyer ude i Europa. Vi har jo en lang liste, som vi gerne vil besøge.

Overskrifterne i artiklen

London

Faktisk er det ret tankevækkende at tænke på, at den liste vokser, hver gang vi har været afsted. Fx sidst vi havde fundet flybilletter til London og var afsted på en kort tur, kom der mindst 3 nye byer på listen, da vi kom hjem igen. Det var i øvrigt en forfærdelig tur derover. Altså ikke selve opholdet, blot rejsen.

Træls forsinkelse af fly

Jeg havde fundet nogle billige flybilletter dertil. Jeg havde købt dem. Jeg havde booket hotel. Og vi var bare så klar på at skulle have en god weekend. Men allerede i afgangshallen ude i lufthavnen kunne vi forstå, at der var en stor flyforsinkelse – lige præcist på vores flyvning og 3 andre flyvninger. Det var i alt 4 flyvninger med det samme selskab, som var ramt af flyforsinkelser. Hvorfor? Ja, svaret er simpelt. Det handlede om en strejke. Selskabet kabinepersonale havde nedlagt arbejdet i 5 timer. Så der sad vi og ventede i lufthavnen i mange timer på kunne komme afsted.

Det er ikke sjovt, så vi klagede. Vi fik da også en voucher, som giver os en ekstra god rabat på vores næste flybilletter med samme selskab. Desværre kunne vi bare ikke bruge voucheren, fordi corona kom i vejen. Og jeg er ikke sikker på, at flyselskabet har overlevet krisen, som covid-19 har medført.