Las Vegas… Jeg har været der mange gange, og jeg fascineres lige meget hver gang. Ikke blot over de mange spillere – men i lige så høj grad over den bedrift, der ligger bag at skabe en sådan oase midt ude i ørkenen. Ekstremt varme somre ( vi taler om 40 grader i skyggen og knastørt ) kombineret med frysende koldt om vinteren, hvor temperaturer under frysepunktet er dagens orden. Og alligevel er hele byen én stor forlystelsespark, hvor man reelt kan opholde sig inden døre døgnet rundt uden at mærke til vejret. Og det er faktisk, hvad de gerne vil have en til at gøre – for er du indenfor, kan du jo lige så godt spille, ikke?

Hvordan kommer man til Las Vegas?

Det er nemt nok – og det uanset hvor du befinder dig. Man kan selvfølgelig køre dertil, hvis man er i USA, men det nemmeste, billigste og hurtigste er altid: Flyv til Las Vegas.

Byen har – som det sig hør og bør i USA – flere lufthavne, men den international er den, der hedder McCarran International Airport. Når du lander der, ved du med det samme, at det hele handler om at spille. Der er enarmede tyveknægte overalt i lufthavnen, og tager du en taxa, er der faktisk flere af dem, der har en skærm på bagsædet, hvor du kan spille også. Så er linjen lagt, ikke?

Sin City

Las Vegas omtales ofte blandt amerikanerne som Sin City – altså Syndens By. Og det er den nok også… D kan dårligt gå nogen steder uden at få stukket visitkort i hånden med billeder af letpåklædte yndigheder inkl. telefonnumre. Der er næppe nogen by i verden, der huser flere prostituerede – i øvrigt af begge køn. Men trods det er Las Vegas faktisk en meget sikker by, og man kan sagtens have børnene med, uden de skal føle sig trådt for nær.

Besøger du Las Vegas om sommeren, er der esktremt vigtigt at huske på, at den knastørre ørkenluft gør, at du ikke opdager, at du sveder. Men det gør du – i rasende tempo. Sørg for at få rigeligt at drikke og glem ikke at få salt også. En god tommelfingerregel for en voksen er, at du skal drikke mindst 0,5 liter vand pr. time, du er udendørs. Det lydre af meget – men gør du det ikke, kommer regningen uden varsel: Hedeslag og utilpashed.