Tørklæder for os, der vil kvalitet

At bruge et tørklæde i dit outfit kan tilføre dig mange ting. Det kan være med til at holde dig varm, det kan pifte dit outfit op, det kan være en del af dit outfit og meget mere. Der er også et utal af måder at binde dit tørklæde på. Tørklæder findes i mange materialer i alt lige fra de lette i silke, til bomuld eller måske Cashmeretørklæder etc. Vi handler altid hos Merville – det er produkter, der passer til vores klasse og stil! Se bare de lækre tørklæder i 100% Cashmere her.

Tørklæder kommer også i mange formater. Der er rektangulære tørklæder, firkantede tørklæder, tørklæder som er tube formede og meget andet.

Overskrifterne i artiklen

Farver

Farver i tørklæder kan matche dit outfit, og du kan binde dit tørklæde på mange forskellige måder. Tørklæder kan draperes rundt om halsen på en skødesløs måde, de kan bindes tæt for at holde dig varm, de kan bindes om dit hår på en blæsende dag, du kan putte et silketørklæde ned i dit bælte om taljen og gøre det til en del af din overdel.

Cashmere

Cashmere tørklæder kommer typisk i et enkelt design, som gør, at de er lette at matche med dine outfits. Gå efter tørklæder i 100% cashmere, og behandl dem godt, og du vil have dit cashmeretørklæde i rigtigt mange år. Det er lækkert på en kølig aften og god til at holde dig varm på en kold vinterdag viklet om halsen.

En anden god måde at holde sig varm på er et decideret halstørklæde. Vi kan godt lide dem i løst strik. De er behagelige at have på, og så ser de godt ud.

Tørklæder er med til at fuldføre et outfit. Tænk blot på et outfit med for eksempel jeans og en sød top samt en blazer. Tilføjer du et tørklæde her, der for eksempel matcher farven på dine sko, bindes det hele sammen.

Hvordan bruger du dit tørklæde som en del af dit outfit?

Kender du butikken Merville – hvis du ikke gør, går du virkelig glip af noget!