Mange familier og venner søger nye og sjove oplevelser når det gode vejr melder sin ankomst i Danmark og mange vælger at prøve fodboldgolf, med stor succes. Og det kan man nemt forstå, fordi fodboldgolf har indtaget Danmark. Der er efterhånden rigtig mange der tilbyder dig, din familie og venner at prøve fodboldgolf, som er en kombination af 2 af mest populære sportsaktiviteter i Danmark, nemlig fodbold og golf, som også er grunden til at mange synes så godt om fodboldgolf.

Alle kan være med uanset alder, det kræver bare en bold og så handler det ellers bare om at sparke bolden i hullerne – selvfølgelig er det sjovt at vinde, men de fleste spiller det blot for at have en sjov og hyggelig dag i selskab med sine nærmeste. Fodboldgolf er dog efterhånden også så populært at mange er blevet hel bidt af det og har gjort det til en hel sport og ikke bare en fritidsaktivitet – der er sågar turneringer og konkurrencer som er meget tiltalende for den mere entusiastiske og ambitiøse spiller.

Eftersom fodboldgolf kan spilles af alle og sammen med dem man holder allermest af i det gode danske sommervejr og giver en massiv underholdning er der ikke noget at sige til, at fodboldgolf har indtaget Danmark. Som sagt kan du finde en masse baner i Danmark, hvor du kan spille fodboldgolf og det koster blot et beskedent beløb og så har du betalt for flere timers sjov og hygge, som klart er pengene værd. Har du endnu ikke prøvet at spille en omgang fodboldgolf, så bør du samle dine venner på den næste solskinsdag og nyde dagen i selskab med nogle gode venner, godt vejr og et kanon sjovt spil.

Har du og din familie lyst til at prøve at spille fodboldgolf, kan det anbefales at besøge Nymarksminde, hvor man udover fodboldgolf kan hygge sig med grill, mini-zoo, legeplads og flere andre spændende familieaktiviteter.