Madplaner er bare guld

Jeg kan godt lide at lave mad til min familie. Vi er 2 voksne og 1 barn. Jeg mangler bare kreativitet i køkkenet. Mange gange er det også et spørgsmål om tid, da det kan være svært at være kreativ efter en lang dag på arbejdet og efter at have hentet barn og gerne også ville have tid til at være sammen.

Hvordan får man ideer til aftensmad?

Med hensyn til kreativiteten ved jeg bare ikke, hvor jeg skal begynde henne? Og hvor skal jeg få inspirationen fra? Det ender ofte med, at jeg blot laver de samme retter uge og uge, og det bliver også trættende og kedeligt. Jeg er faktisk temmelig god til at lave mad og kan også godt lide det, men det kan være svært at finde ny inspiration til nye retter og nye ingredienser. Jeg ville gerne, hvis vores mad kunne være sund og varieret. Det bliver også tit dyrere, når vi handler dag til dag, da der ikke er noget planlægning. Der er jo nok at bruge penge på for en lille ny familie. Blandt andet vil vi gerne holde en stor fest for vores datter, når hun bliver 5 år.

Madplaner er løsningen

Jeg mødtes den anden dag med en veninde. Vi arbejder i samme branche, så vi havde en arbejdsfrokost, hvor snakken kom ind på madplaner og hvordan hun tacklede det med planlægning til hendes familie.

Hun havde netop startet på noget, hvor hun mod beskeden betaling får madplaner hver uge! De kommer fikst og færdig med opskrifter og oveni købet en indkøbsliste. Og der er taget hensyn til frokost til børnene, så de kan få en spændende madkasse med hver dag. Min datter har en madkasse med flere rum og det kan være svært at finde på noget igen og igen. Det må jeg absolut have prøvet – det er jo simpelthen svaret på mine bønner hvad angår madplanlægning til familien.