Køkkenet er ofte hjemmets kerne – et sted hvor hele familien samles til måltider og til hygge. Derfor skal et køkken kunne rumme hele familien – med plads til både madlavning, men også udfoldelse for både børn og voksne. Føler du, at dit køkken trænger til en make-over, hvor de gamle hvidevarer bliver skiftet ud med nogle mere moderne og mere funktionelle hvidevarer? Efter en indkøbstur hos Skousen har jeg foretaget en make-over af mit køkken, som gjorde det både pænere og mere funktionelt for hele familien. I dette blogindlæg kan du læse mere om hele processen mod et smartere køkken, samt hvordan du kan spare penge på hvidevarer med en rabatkode til Skousen fra rabatbanditten.dk.

Hvilke hvidevarer trænger til udskiftning?

Inden jeg startede på mit køkkens make-over, lavede jeg et køkken-tjek. Jeg vurderede, hvilke hvidevarer der var slidte og trængte til udskiftning. Du kan let vurdere, hvilke hvidevarer der trænger til en udskiftning i dit eget køkken. Hvis du oplever problemer med dem, såsom larm eller andet støj, eller de blot er gamle og slidte, trænger de sandsynligvis til en udskiftning. Hvis de ikke passer til resten af køkkenets æstetiske udtryk og stil, er det ligeledes på tide at udskifte dem til nyere hvidevarer, som med et moderne look kan passe til køkkenets udtryk. Senere i indlægget får du en vejledning til, hvilke hvidevarer du skal vælge alt efter resten af køkkenets stil og indretning.

Både kogepladerne, min gamle ovn og emhætte trængte til en udskiftning. Emhætten var stor og klodset, og gaskogepladerne førte altid til brændte bunde i mine pander og gryder. Ovnen var blot gammel og larmende, men også svær at justere efter den ønskede temperatur. Derudover brugte både ovn og kogeplader meget energi, og ved at udskifte disse til nyere og mere moderne kan jeg i fremtiden spare mange penge på elregningen. Jeg bestilte et komplet sæt med komfur, ovn, kogeplade og emhætte fra Skousen.dk, og med hurtig levering kunne jeg få dage efter nyde mine nye hvidevarer. Jeg var tilmed så heldig at spare penge på købet, da jeg fandt en rabatkode til Skousen på rabatbanditten.dk. Her sparede jeg flere tusinde kroner med en rabatkode på 8% i besparelse på hele sortimentet. Foruden 8% på hele købet fik jeg med en rabatkode fra Skousen hele 300 kr. rabat på min elregning. Samtidig er mine nye hvidevarer både miljøvenlige og el-besparende. Du kan læse meget mere om dette fordelagtige tilbud på rabatbanditten.dk.

Køb hvidevarer, der passer til køkkenets stil

Når du skal udskifte hvidevarerne i dit køkken, er det vigtigt, at de nye hvidevarer passer til køkkenets æstetik og stil. Hvis du har et moderne køkken, hvor hvid, sort og grå er de primære farver, skal farverne gå igen ved ovnen, kogepladerne og emhætten. Vælg en moderne og stilrigtig løsning, som samtidig er smart og minimalistisk af udseende. Her er en mulighed Skousens ovn Siemens CD634GBS1 iQ700 iQ700. Med det sorte design og materialet i rustfrit stål er denne perfekt til det moderne køkken. Derudover er den lille og diskret og perfekt til små køkkener, hvor pladsen i forvejen er knap. Førnævnte ovn er ligeledes perfekt til ophængning og egner sig ikke til at stå på køkkengulvet. Hvis dit køkken ikke egner sig til en ophængningsovn, er der andre løsninger. Herunder et induktionskomfur med indbygget ovn. Disse fås i mange forskellige designs og modeller, men for at tilpasse komfuret til den moderne køkkenstil bør du vælge et induktionskomfur i en grå farve og i et materiale af rustfrit stål. Her er en mulighed Skousens Siemens HA858542U, som med sit sorte og mørkegrå stållook vil passe perfekt til det moderne køkken.

Hvis dit køkken er gammelt, og du lægger mere vægt på retro-stil og hyggelige småting end den moderne minimalisme, skal du vælge helt andre hvidevarer. Hvis du lægger stor vægt på funktionalitet og charme, skal du investere i et gaskomfur med indbygget ovn. For mange er gaskomfuret det mest funktionelle komfur, og når man først har prøvet at lave mad på et gaskomfur, er det svært at undvære den maksimale og øjeblikkelige kontrol, som et gaskomfur kan tilbyde. Gaskomfuret giver nemlig en jævn varme, som du hurtigt og nemt kan styre under madlavning. Du får derfor mulighed for at tilberede maden nøjagtigt som ønsket uden komplikationer med ujævn varme fra komfuret. Foruden dets funktionalitet giver gaskomfuret et retro-udtryk, som derfor passer perfekt til et ældre køkken, hvor retro-stil og hygge er i fokus. Hos Skousen kan du blandt andet købe et gaskomfur af mærket Gorenje G511AW, som med sin fine størrelse og hvide farve vil passe til stilen i det ældre køkken.

Uanset hvilken stil dit køkken har, kan du se et stort udvalg af hvidevarer på Skousen.dk. Med en rabatkode fra rabatbanditten.dk kan du spare mange penge på købet af dine nye hvidevarer – penge som du blandt andet kan bruge på andet køkkenudstyr.

Tilføj madlavningsmaskiner til make-overen

Da jeg foretog en make-over af mit køkken, var det ikke kun hvidevarerne, der fik en udskiftning. Efter at have set Skousens sortiment, faldt jeg ligeledes pladask for en række køkkenudstyr. Jeg har længe kigget efter en røremaskine, som kunne gøre hverdagens hjemmebag lettere og bagværket luftigere og mere smagfuldt. Jeg købte derfor røremaskinen KitchenAid Artisan 175EIC i farven mint – og lige siden købet har jeg været at finde i køkkenet til nye bageprojekter flere gange om ugen. Foruden fantastisk bagværk er denne røremaskine i et flot og æstetisk design, som både vil passe til retro-køkkenet, men også til det moderne køkken.

Foruden den stilrigtige røremaskine købte jeg en slowjuicer i modellen Witt by Kurcings C9600G Testvin. Denne model er med sit minimalistiske design en både pæn og funktionel slowjuicer. Den fylder ikke meget på køkkenbordet og står derfor altid fremme, klar til at presse morgenens frisklavede juice. Ligesom røremaskinen er slowjuicerens design både passende til det moderne køkken samt retro-køkkenet.