Hænder er noget af det, der bliver lagt meget mærke til i mødet med nye mennesker, hvilket også er derfor mange ønsker at tage sig godt ud, hvad angår dette område på kroppen. Hænder og negle fortæller meget mere om dig end du måske er klar over. Du kan eksempelvis ofte se, om der er styr på hygiejnen ved at se på folks negle og hænder. Neglene alene kan også fortælle meget om dig som person, blot ud fra den måde du vælger at dekorere dem. Med neglelak er der et hav af muligheder for at få neglene til at fremstå præcis som du kunne tænke dig dem. Kun fantasien sætter grænser når det omhandler neglelak, hvor du kan påføre alt fra en sød nude til en pang orange.

Neglelak på Luxplus.dk

På medlemsiden Luxplus.dk kan du få et væld af flotte neglelakker i alle regnbuens farver. Der er derfor rig mulighed for at finde nøjagtig den neglelak, som passer perfekt til dit outfit, det arrangement du skal til eller noget helt tredje. Kan du ikke få nok af skønne neglelakker, så kan du med fordel købe dine yndlings varianter på Luxplus, da siden forhandler mange af de populære brands, der findes på markedet. Eksempelvis kan du finde brands såsom OPI, Essie, Barry M. og mange, mange flere. Gå på opdagelse i sortimentet og find et hav af varianter som du kan nyde at dekorere dine negle med igen og igen.

Billige neglelakker fra Essie og OPI på Luxplus

Som sagt kan du finde to af verdens førende neglelak forhandlere på Luxplus.dk, nemlig OPI og Essie. Disse to brands har om nogen forstået de fede og kreative muligheder, der ligger i neglelak. Udvalget er utrolig bredt på Luxplus og der er derfor noget for enhver kvinde. Vil du eksempelvis gerne bære fine nude og rosa toner på dine negle, som blot får dig til at fremstå velsoigneret og feminin, er disse farvetoner perfekte til dig. De forskellige neglelakker holder længe på neglene og kan derfor nydes over flere dage. Skal du i byen, til et festligt arrangement eller vil du bare spice hverdagen lidt op med en herlig farve, så findes der et hav af skønne iøjnefaldende farver fra både Essie og OPI.

Sådan lægger du en flot neglelak

Før du giver dig i kast med at lakere neglene, er det en god ide, at fjerne overskydende neglebånd, som har tendens til at kravle op ad neglen. Ved at skubbe neglebåndene ned for derefter at klippe det overskydende hud væk med en neglebåndsklipper forlænger du automatisk neglen. Med denne type forberedelse vil dine negle fremstå lange og velsoignerede, når overskydende neglebånd er fjernet. Derudover er det også en god ide at give neglene en tur med neglefilen, så de får en flot form, som blot vil få din neglelak til at fremstå endnu flottere. Når du skal til at lægge din nye yndlings farve, så giv et strøg på hver side af neglen og afslut med et strøg langs midten. Husk at forsegl farven for enden af neglen, så du ikke oplever at din neglelak hurtigt krakelerer og skaller af.

Hop ind på Luxplus.dk og tilmeld dig medlemskabet, så du kan få alle de herlige lakker til små priser. Du får endda de første 30 dage helt gratis, så hvad venter du på?