Jeg har altid interesseret mig for ure – det er alt lige fra vintage ure, til sportsure og til de mere klassiske ure – og alt det der imellem. Jeg har efterhånden også opbygget en stor viden om ure, da jeg finder det interessant at læse om designeren, bagrunden for designet og så videre. Jeg finder det også spændende at kende alle urets funktioner. Der er i dag mange ure med spændende funktioner.

 

Den anden dag mødte jeg tilfældigt en af mine venners bedstemor, og hun var på udkig efter et ur til hendes barnebarn, der snart blev student. Hun fortalte mig, at hun var meget stolt af ham og gerne ville give ham et lækkert ur. Og et ur syntes for hende en god måde at markere den næste fase af hans liv.

 

Hun sagde, hun ikke vidste så meget om ure og gerne ville finde det rigtige. Hun ville gerne finde et klassik ur, som han kunne have i mange år.

 

Der findes jo mange smukke klassiske ure, men stil er jo individuelt. Jeg kan personligt godt lide Tissot Ure og mente, at et Tissot Ur kunne være et godt valg. Jeg spurgte lidt ind til hans interesser og hans stil og foreslog hende et meget tidløst og klassik Tissot Ur, som jeg mente, at han kunne lide og som ikke sådan lige ville gå af mode.

 

Jeg mødte hende igen her den anden dag, og hun havde fået købt Tissot uret, jeg foreslog. Nu glæder hun sig blot til, at han bliver student og til at fejre den store dag. Et ur er en god gaveide til livets store øjeblikke – og det man jo sige at det at blive færdig som student er!