virksomhedsregnskaber

Står det til den røde regering, er det slut med kviklån med tårnhøje renter. De er nu parate til at lovgive, således at det er slut med hurtige SMS lån nu som kan optages over sms eller internettet. Politikkerne mener ikke, at det er rimeligt med de høje renter, som i mange tilfælde medføre endnu større økonomiske problemer hos de som låner pengene.

Der er store forskelle på renterne, for mens nogen SMS lån både i banker og online koster omkring 10% i renter, er der andre kviklån som har en rente på 1000%. Selvsagt bliver det derved svært at få afviklet på sin gæld, da der konstant bliver lagt renter til, som også skal betales.

Politikkerne melder ikke klart ud, hvordan de vil forhindre lånefirmaer i at drive deres forretning, men allerede i næste måned vil de komme med et udspil til en ny bankpakke. Står man i mellemtiden og har brug for nogen hurtige penge, kan Banknorwegian anbefales. De driver en bank med yderst konkurrencedygtige renter, hvor man kan ansøge online.

Renten falder, men ikke på kviklån

Den globale krise har de sidste år fået renten til at falde og falde, og igen i løbet af februar varsler diverse banker rentefald på op til 0,5%. Men hvad med os med de dyrere forbrugslån, får vi glæde af rentefaldet?

Det korte svar er NEJ!

Os med kviklån eller andre forbrugslån får ikke glæde af rentefaldet. Det er stort set kun de traditionelle banklån og så selvfølgelig realkreditlånerne der får glæde af den lave rente. Det skyldes i højgrad at bankerne i forbindelse med netop den type lån har større sikkerhed, da lånene for det meste er taget i en ting, fx en lejlighed eller en bil.

Ser man på renten på forbrugslån så bliver den ikke påvirket af eksterne begivenheder som finanskrisen eller den økonomiske krise i Grækenland. Det der påvirker renten på kvik lån er i højere grad konkurrencen på markedet internt mellem de forskellige låneudbydere. Så glem alt om lavere renter bare fordi de taler om det i fjernsynet, så kommer det ikke os til gode, desværre.

Læs meget mere på Kviklån Info Danmark