Er man på ferie med folk man holder af og slapper af med kan man for eksempel spille Partners, som er et hyggeligt brætspil der vil gøre, at I kan nyde en stund sammen. For eksempel kan I nyde hvor sjovt det kan være at samarbejde, hvilket er godt for enhver relation.

Vælg nye partnere end ellers

Brætspillet Partners er lavet på en måde, så det giver god mening at kunne samarbejde med din partner. Hvis du i forvejen er i et parforhold er du nok vant til at samarbejde med vedkommende. Derfor er det ikke sikkert, at det er så interessant for jer at samarbejde i brætspil også. I stedet kan I nyde at prøve kræfter med at samarbejde med nogle andre.

Ved at samarbejde med nogle andre i brætspillet Partners kan I lære andre sociale koder at kende og det kan være en rigtig god ting for jer selv og andre. Brug derfor noget tid på at find ud af hvilke hold og alliancer der vil være mest passende når I sidder og spiller Partners. Det kan være meget lærerigt at spille sammen med for eksempel sin svoger eller svigerinde, hvis man vil prøve noget helt andet, som man ikke har prøvet før.

 

Her finder du Partners spillet

Har du fået mod på at spille Partners med din familie eller venner, så kan du finde spillet på siden her: https://www.hyggeonkel.dk/produkt/partners.

I webshoppen finder du også det nye Partners Plus spil, https://www.hyggeonkel.dk/produkt/partners-6-spillere, som er beregnet til seks spillere, hvor det originale Partners spil derimod er lavet til fire spilere.