Jeg huskede beskyttelse

Det blev fredag, og vi skulle til min venindes 25 års fødselsdag, som vi havde set frem til i flere måneder. Min veninde havde lovet os, at der ville være en masse flotte fyre med til festen, så vi var virkelig opsatte.

Da vi ankom til forsamlingshuset, var der allerede mødt en masse gæster op, og stemningen var helt i højsædet. De første par timer var der dog flere piger en d fyre, så vi var en smule skuffede, men dette ændrede sig dog ved 22 tiden, da mellem 10-12 fyre fra den lokale efterskole dukkede op.

Flere af fyrene var virkelige lækre, og der gik ikke lang tid, før den første fyr kom over til mig. Fyren hed Peter, og han vidste præcis, hvad han skulle sige og gøre for at få mig med hjem på sit værelse på efterskolen.

Da vi kom ind på Peters værelse, gik vi straks i gang med at kysse og nusse, og det var vildt dejligt. Da vi begge havde fået tøjet af, ville han dyrke sex uden kondom, men mine forældre havde heldigvis gjort meget ud af at fortælle mig om faren ved ubeskyttet sex.

Nemt at sætte kondomet på

Peter sagde, at han aldrig brugte kondom og derfor ikke havde et liggende. Heldigvis havde jeg et par stykker i tasken, efter min veninde, Jeannette, og jeg havde købt en pakke sammen et par måneder tidligere.

Problemet var blot, at hverken Peter eller jeg havde prøvet at sætte et kondom på før, så vi var begge nervøse ved det. Dog var det virkelig nemt, og kondomet kom lynhurtigt på, hvorefter vi dyrkede den mest fantastiske sex med min nyindkøbte sexmaskine fra Sexgyngen.dk. Efter vi havde dyrket sex, gik vi tilbage til forsamlingshuset og festede videre.

Et par dage efter ringede Peter til mig, og fortalte mig, at han var blevet rigtig glad for mig, og han ville gerne invitere mig i biografen. Det er nu 6 måneder siden, og vi er stadig kærester, og vi har endda talt om at flytte i lejlighed sammen inden for den nærmeste fremtid.

Kondomet beskytter mod meget

Til alle unge mennesker som dyrker sex uden kondom, vil jeg bare sige, at det er det dummeste. I kan gøre. Et kondom beskytter ikke blot mod uønsket graviditet, men det beskytter ligeledes mod kønssygdomme som hiv, herpes, klamydia og gonorré.

Peter og jeg dyrker stadig sex med kondom, da jeg ikke kan tåle p-piller, og for os er det helt naturligt, og det generer os på ingen måde.

Der findes et hav af forskellige kondomer, og visse af dem gør det fantastisk endnu sjovere at dyrke sex, end uden et kondom. Man kan f.eks. købe kondomer som er selvlysende, kondomer med riller og knopper, farve kondomer osv. osv.

Er man i tvivl om, hvilket kondom man skal vælge, eller hvordan man sætter kondomet på, så kig forbi hvor man finder svar på alle spørgsmål omkring kondomer.